Ancient of Scripture

Bibliai illóolajok készlete

1db
3-10 munkanap

121.475 Ft

Készleten

Cikkszám: YL_Ancient Kategória:

Leírás

Az Ancient of Scripture készlet 10 olajat tartalmaz a Biblia legfontosabb növényeiből – a Ciprustól (Ézsaiás 44:14) a „Sharon rózsa” -ig (Salamon ének 2: 1). A Myrtle és a Cedarwood frissítő illataival, valamint a Frankincense és Myrrh gazdag illataival. A készlet célja, hogy elősegítse ezen értékes illóolajok gyönyörű illatainak élvezését és megismerhesse érdekes történeteit.

Az Ancient of Scripture, azaz az Ókori Szentírás illóolaj csomag 10 különálló olajat tartalmaz 5 ml-es palackokban:

Aloe (Royal Hawaiian ™ szandálfa): Valószínű illatos szantálfából készült, az aloe ajándék volt, amelyet Nicodemus hozott Jézusnak. (János 19:39)

Cassia: A Cassia kulcsfontosságú összetevője volt a templomokban imádkozás alatt használt füstölőknek. (Zsoltárok 45: 8)

Cedarwood: A „Libanoni cédrusokat” elismertek tartósságukért. Salamon híres templomának építésére használták. (1 Királyok 4:33)

Ciprus: Ezt az olajat a ciprusfából nyerik, amelynek fája olyan tartós, hogy a római Szent Péter-bazilika ciprusajtói 1200 év után is változatlan állapotban vannak. (Ézsaiás 44:14)

Frankincense: A tömjén héber megfelelője, a levonah 22 alkalommal került megemlítésre a Bibliában, így ez a szentírás egyik legismertebb alapanyaga. (Salamon éneke 3: 6)

Hyssop: A bibliai hivatkozások ezzel a növénnyel kapcsolatban arra utalnak, hogy valószínűleg megtisztító gyakorlatokban és rituálékban használták. (Zsoltárok 51: 7)

Myrrh: Mózes szent kenet olajának egyik kulcsfontosságú alkotóeleme, a mirhát olyan bibliai szereplők is nagyra becsülték, mint Dávid és Salamon. (Példabeszédek 7:17)

Myrtle: A Sukkot, amelyet általában a Tabernacle ünnepeként fordítanak, magában foglalja a mirtusz ágakat az ünnepségen. (Nehemiah 8:15)

Onycha: Onycha a „tiszta és szent” parfüm vagy füstölő alkotóeleme volt, amelyet az Úr parancsolt Mózesnek, hogy készítsen el. (2Móz 30:34)

Rose of Sharon (Cistus): Ez a szikla rózsa édes, méz illatú, és ez lehet a Sharon rózsaként hivatkozott virág. (Salamon éneke 2: 1)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ancient of Scripture” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük