Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia

Személyi, életvezetési, problémamegoldási, stresszredukciós coaching és tanácsadó módszer.

Célja a kliens életminőségének, közérzetének javítása belső erőforrásainak aktivizálásával, energetikai-érzelmi stresszek feloldásával hatékonyan befolyásolni a test energia-áramlását, így energetikai egyensúlyt hozni létre.

A Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia© módszere az értékek és jövőkép tisztázásáról és célok kitűzéséről szól, annak érdekében, hogy az adott személy kielégítő, sikeres és teljes életet éljen. Ennek érdekében feltérképezi a jelenlegi élethelyzetet, a döntési szituációt, valamint a jövőbeli elérendő cél meghatározására is nagy hangsúlyt fektet.

A Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia© (TEK) olyan speciális coaching-tanácsadó rendszer, mely négy idősíkban (jelenben, kormunkában, generációs munkában és egyéb dimenziókban) vizsgálja a probléma kialakulási és megoldási mintáit, s ezzel a legteljesebb coaching-tanácsadási lehetőséget biztosítja a kliens/ügyfél számára.

Speciális technikákkal megtalálható, hogy milyen dimenziókban, melyik generációnkban blokkolódtak vagy léptek működésbe azok a minták, amelyek a jövőbeli célunk megvalósítását akadályozzák. Megváltozott emberi kapcsolatok, kiegyensúlyozott, harmonikus életvitel, a testsúly rendeződése a legbiztosabb jelei a változásnak. A generációs háttér feltérképezésének eredményeképpen a kezelések pozitív hatása ügyfelünk családjában is érvényesül.
A Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia© Életvezetési Analízis© az energetikai-érzelmi stresszek feloldásával hatékonyan befolyásolja a test energia-áramlását, így energetikai egyensúlyt hoz létre; valamint az önbizalom, az öngyógyítás, önfejlesztés lehetőségét és eszközeit adja a kliens kezébe, támogatva az élet kihívásaival kapcsolatos aktív, hatékony, pozitív, dinamikus problémamegoldást.

Az izomtesztelés a Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológiában elsősorban nem funkcióvizsgálati mód, hanem direkt információ-szerzési eszköz.

A Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia© nem egészségügyi és nem pszichológiai módszer, nem célja betegségek kezelése, nem egészségügyi és nem pszichológiai szolgáltatás, művelése nem tartozik az egészségügyi, sem a pszichológiai tevékenységek körébe!

Amennyiben felkeltette érdeklődésed a Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia©, keress bizalommal