Safe laser

Gyorsítja, illetve beindítja a szervezet gyógyulási folyamatait.

safe_laser

A Safe Laser egy egyedüálló, rendkívül hatékony magyar fejlesztésen alapuló orvostechnikai eszköz, amely gyorsítja, illetve beindítja a szervezet gyógyulási folyamatait, ezáltal megszünteti a fájdalmat és a gyulladást, javítja a vér- és nyirokkeringést, fokozza az anyagcserét és megindítja a sejtek, sérült idegek regenerálódását.

A készülék sokféle betegség esetén alkalmazható, nem kell a különböző problémákkal más-más kezelésekre járni, ugyanakkor nem veszélyes a szemre, nem lehet túladagolni, nincs semmilyen káros mellékhatása és más terápiával kombinálható. Gyógyító hatása már az első használat után érezhető, legtöbbször néhány kezelés elég a fájdalom teljes megszűnéséhez.

Hatásmechanizmus, kicsit részletesebben

Hatékony gyógyítás orvosi és otthoni használatra

A lágy lézer hatásai:

 1. Az élő szervezetre biostimulációs (serkentő) hatást fejt ki – a sejtek anyagcseréje gyorsul, javul a sejtmembrán transzportja, sejtek, szövetek gyorsabban regenerálódnak –.
 2. Fájdalomcsillapítás
 3. Gyulladás és duzzanat csökkentése
 4. Vér – és Nyirokkeringés javítása
 5. Serkenti a sérült idegek regenerációját

Hatékonyságának okai:

Betegségek és sérülések esetén sejtjeinkben működési zavarok lépnek fel. A lézerfény sejtjeink fényérzékeny molekuláit gerjeszti, ezért javul a sejtlégzés és a sejteken belül az energia (ATP) termelése a mitokondriumokban. Ezáltal a sejtek működése hatékonyabbá válik, gyorsabb lesz a regenerálódás, illetve a betegségek gyógyulási ideje is lerövidül! Mivel az Infra készülékek 8 illetve 10 cm mélyre is behatolnak, ezért a nagyobb ízületekben is elérhetővé vált a porcok regenerációja (térd, csípő ízületek)!

Előnyök:

– A szemre teljesen biztonságosak, ezért bárki otthon kezelheti különböző betegségeit

– Nemcsak a betegségek tüneteit enyhíti, hanem sok esetben az okot is megszünteti

– Bármilyen terápiával kombinálható

– Semmilyen káros ismert mellékhatása nincs!

– Sokoldalú felhasználás, gyors kezelési idő

– A nagy teljesítmény miatt rendkívül hatékony

– Fájdalommentes és biztonságos kezelés

Felhasználási területek:

 • Mozgásszervi problémák: Alkalmazható ízületi fájdalomra, porckopás, csonthártyagyulladás, ízületi, izom és ínhüvely gyulladás, stb. kezelésére
 • Sérülések: Alkalmazható izomhúzódás, izomszakadás, ínszalagszakadás, csonttörés kezelésére.
 • Bőr problémák: Alkalmazható horzsolások, hámsérülések, vágások, operáció utáni sebek, felfekvések, fekélyek, herpesz kezelésére.
 • Fül problémák: Alkalmazható fülzúgás, halláscsökkenés kezelésére.
 • Felső légúti problémák: Alkalmazható légúti gyulladások, arcüreggyulladás tüneteinek enyhítésére, megszűntetésére.
 • Fogászati problémák: Alkalmazható fogfájás, gyulladás, fogínygyulladás és sorvadás, szájnyálkahártya sérülések kezelésére, fogszabályzás fájdalmának csökkentésére és fogszabályozási idő rövidítésére.
 • Kozmetikai problémák: Alkalmazható pattanások, aknék kezelésére.

A Safe Laser készülék három különböző erősségben, teljesítményben érhető el

Az SL150-es készülék

SL150-es készülék hatása a bőrfelszínhez közeli kb. 3-4 cm mélységig érvényesül, ezért a felszínhez közeli elváltozások, gyulladások, fájdalmak gyógyításában van jelentős szerepe.

A Safe Laser 150 egy sokoldalú használatra tervezett lágy-lézer készülék, számos kiegészítővel, így több fajta kezelést tesz lehetővé:

 • Bőrfelületre helyezve általános lézerként használható
 • Orrkezelővel orrnyílás bevilágítására is alkalmas (tartozék)
 • Száloptikával a fül és a száj kezelhető hatékonyan (külön rendelhető)
 • Kozmetikai kezelővel a speciális krémeket lehet hatékonyan a bőrbe juttatni (külön rendelhető)

A Safe Laser 500 Infra készülék

A Safe Laser 500 Infra infravörös (808nm-es) fénye sokkal mélyebb rétegekben nyelődik el, mint a piros fényű lézereké (biológiai hatása akár 8 cm mélységben is érvényesül), így kiválóan használható pl. mozgásszervi betegségek terápiájában, ahol fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatása van és gyorsítja az izmok, inak, ízületek gyógyulását.

Nagyobb dózis esetén az ízületi porcfelszínek és a porcok regenerálásra is alkalmas.
Fogászati kezelések, műtétek után segíti a hatékonyabb gyógyulást. Implantátumok beültetésénél gyorsítja a csontosodási folyamatokat. Fogszabályozásnál fellépő akut fájdalmat csillapítja, illetve elősegíti a fogak gyorsabb mozgását (lerövidíti a fogszabályozás időtartamát)

A Safe Laser 1800 Infra készülék

Professzionális felhasználóknak.

A Safe Laser 1800 Infra infravörös (808nm-es) fénye sokkal mélyebb rétegekben nyelődik el, mint a piros fényű lézereké (biológiai hatása akár 10 cm mélységben is érvényesül), így kiválóan használható pl. mozgásszervi betegségek terápiájában, ahol fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatása van és gyorsítja az izmok, inak, ízületek gyógyulását. Nagyobb dózis esetén az ízületi porcfelszínek és a porcok regenerálásra is alkalmas. Fogászati kezelések, műtétek után segíti a hatékonyabb gyógyulást. Implantátumok beültetésénél gyorsítja a csontosodási folyamatokat.

Egészségügyi intézmények a teljesség igénye nélkül, ahol a Safe Laser napi használatban van:

 • Semmelweis Egyetem – Fogorvostudományi Kar
 • Semmelweis Egyetem – Szemészeti Klinika
 • Honvéd kórház
 • Péterffy Kórház-Rendelőintézet Országos Traumatológiai Intézet
 • Egyesített Szt. István és Szt. László Kórház-Rendelőintézet
 • Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet
 • Bethesda Gyermekkórház
 • Budai Gyermekkórház
 • Uzsoki Utcai Kórház

A Balla Egészségház fizikai közérzetjavító tevékenység keretében lehetőséget biztosít a Safe Laser használatára, valamint Cell Vital Kft-vel együttműködve az ön otthonába is eljuttatja a készüléket legyen szó bérlésről vagy megvásárlásról.