Roll-on olajok

A termékek árai a csatolt árlistában találhatóak, melyek tartalmazzák a Young Living által közvetlen felhasználóink számára kínált maximális, 24%-os kedvezményt. 

A Young Living termékek rendeléséhez keress bizalommal. Amennyiben magad intéznéd a rendelést, segítség nélkül, úgy az alábbi linken tudsz regisztrálni:  

FONTOS!
Minden Young Living illóolaj esetében pontos útmutatást adok, és részletesen beszélünk ezekről a módszerekről, hiszen fontos, hogy a megfelelő olajat a leghatékonyabb módon használd, hogy a maximális eredmények elérését biztosítsd.

breathe-again-roll-on

Breathe Again Roll-On

Frissítő és megújító aromájával a Breathe Again Roll-On tökéletes választás a kora reggeli órákra, a hosszú napokra és a nehéz edzésekhez. Ez a keverék ötvözi a borsmentát, a Myrtle-t és a Copaibat és négy különféle típusú Eucalyptust – beleértve az Eucalyptus Blue-t is -, hogy erőteljes, élénkítő élményt biztosítson.

A Breathe Again kényelmes, gördíthető applikátorral bármikor, bárhol könnyen használható.

deep-relief

Deep Relief Roll-On

A Young Living Deep Relief ™ Roll-On olyan illóolajok keveréke, mint a borsmenta, a Wintergreen, a Dorado Azul és a Helichrysum kiváló társ a zsúfolt napi rutin megéléséhez. A borsmenta és a Wintergreen, frissítő, hűsítő érzést nyújtanak edzés közben vagy után, élénkítő illattal, amely élvezetes és energikus megközelítést ösztönöz mindenféle aktív tevékenységhez.

A kényelmes, görgős kiszerelés könnyedén magunkkal vihető akár a tornazsákba vagy pénztárcába, így bármikor kéznél lehet, amikor egy kis frissítésre van szükség.

stress-away-roll-on

Stress Away Roll-On

A Young Living Stress Away könnyed, illatos illóolaj keverék, mely természetes megoldás a mindennapi életben felmerülő stressz elleni küzdelemhez. A vanília, a méz és más illóolajok egyedülálló keveréke békességet és nyugalmat teremt gyermekek és felnőttek részére egyaránt. Segít a feszültség levezetésében, visszaadja higgadtságunkat, elősegíti a relaxációt és csökkenti a vérnyomást.

Az egyedi roll-on applikátor kényelmes, rendetlen alkalmazást kínál kedvenc illóolajaihoz.

tranquil-roll-on

Tranquil Roll-On

A Tranquil Essential Oil Roll-On a levendula, a cédrusfa és a római kamilla illóolajok szabadalmaztatott keveréke, melynek célja a test és az elme nyugtatása és pihentetése.

valor-roll-on

Valor Roll-On

A Valor az egyik legnagyobb gondossággal megalkotott illóolaj keverék, melynek alkotóelemei azok hatásai alapján kerültek kiválasztásra. Erőteljes és hívogató kombinációja a Frankincense, a Black Spruce, a Blue Tansy, a Camphor Wood és a muskátli esszenciális illóolajoknak. A földi aromák nagyszerűen ösztönzik a bizalmat a kihívásokkal teli pillanatok vagy feladatok alatt, illetve támogatják az egyensúly érzését.

peace-and-calming-roll-on

Peace & Calming Roll-on

A nyugalom érzésének megtartása egyszerűbb, mint gondolná ezzel az illóolaj keverékkel. Az illata édes, citrusos és enyhén virágos, mely nyugtató aromájával segít a mindennapi stressz kezelésében. Nyugtatja a szellemet és békés környezetet teremt.

thieves-roll-on

Thieves Roll-On

A vírusölő, antiszeptikus, antibakteriális és fertőzésellenes olajok legcsodálatosabbika. A legendák alapján ezt az olajat a 15.században egy csapat tolvaj alkotta meg, akik ezzel védekeztek a pestis ellen, míg halottakat, haldoklókat raboltak ki.  Kutatásokkal bizonyítottan megsemmisíti a levegőben található mikroorganizmusokat, csecsemőmirigyre masszírozva csodálatos immunerősítőként hat.

A Thieves Roll-On előhígítva és felhasználásra kész, tehát bárhová magával viheti, bárhol használhatja.