Coach kineziológia

Cél az életminőség, a közérzet javítása a belső erőforrások aktivizálásával.

A COACH KINEZIOLOGY© személyi, életvezetési, problémamegoldási, stresszredukciós coaching és tanácsadó, konzultációs módszer, melynek célja az életminőség, a közérzet javítása a belső erőforrások aktivizálásával.

A COACH KINEZIOLOGY ©Életvezetési analízis© segít abban, hogy a cocaholt személy önmagára találjon, megtalálja a helyét és feladatát az életben; átlássa a sorsát uraló erőket, eseményeket; s feloldódjanak benne azok a blokkok, melyek akadályozzák mindebben. A COACH KINEZIOLOGY© az energetikai-érzelmi stresszek feloldásával hatékonyan befolyásolja a test energia áramlását, így energetikai egyensúlyt hoz létre, valamint az önbizalom, az önfejlesztés lehetőségét és eszközeit adja a kliens kezébe az életmód, az életvitel, az életszemlélet megújítása, testi-lelki-érzelmi egészsége megőrzése, a minőségileg jobb élet elérése érdekében.

A COACH KINEZIOLOGY© nem egészségügyi és nem pszichológiai módszer, nem célja a betegségek kezelése, nem egészségügyi szolgáltatás, művelése nem tartozik az egészségügyi és pszichológiai tevékenységek körébe Nem helyettesít, nem vált ki semmilyen orvosi és pszichológiai kezelést.

ha felkeltette érdeklődésed a coach kineziológia, keress bizalommal