AFT

,,Minden energia, mindössze ennyit kell tudnod. Hangolódj rá annak a Valóságnak a frekvenciájára, amelyet meg akarsz élni és megkapod. Nem is lehet másképp. Ez nem filozófia. Ez fizika.” (Albert Einstein)

Világunkban minden energia, minden rezgés!

A kvantumfizika megállapítása alapján a világban minden a rezgésekről szól. Minden tárgynak, élőlénynek, egy szónak, akaratnak, minden érzésnek, de még egy gondolatnak is külön-külön rezgése van.

A világban lévő rezgések között, csak kétféle vibráció létezik, pozitív és negatív rezgés, tehát az érzelmeink által kiváltott rezgés is lehet pozitív vagy negatív.

A mi saját rezgésünkben visszatükröződnek a gondolataink, érzéseink, hiedelemrendszereink, ahogyan az is, ahogy magunkkal vagy másokkal bánunk. Amikor alacsony szinten rezgünk, az energiánk nehéz, de akár azt is érezhetjük, hogy lehúz. A félelem, harag, neheztelés, hibáztatás, bűntudat, irigység például alacsony rezgéseket generálnak. Ha viszont magas szinten rezgünk, akkor épp az ellenkezőjét érezzük, könnyűek, felszabadultak vagyunk, szinte szárnyalunk. A szeretet, a bátorság, a megértés, a béke, a boldogság, a hála például ezt erősítik, ezek mind magas rezgéseket generálnak.

David R. Hawkins az „Erő kontra erő” című könyvében részletesen írt a tudatosság különböző szintjeiről, melyekhez rezgés szinteket párosított és létrehozta a tudattérképet. A tudatszinteket a következő sorrendben határozta meg: szégyen, bűntudat, fásultság, bánat, félelem, vágyakozás, harag, büszkeség, bátorság, pártatlanság, hajlandóság, elfogadás, ésszerűség, szeretet, öröm, béke és végül megvilágosodás. Ez az osztályozás segít arról tájékozódni, hogy hol is helyezkedünk el a tudattérképen, hiszen több-kevesebb ideig bármely szintet elérhetjük (egy – egy életszakaszunk során 2-3 tudatszint között mozgunk), de van olyan szint, ami az általános állapotunkat leginkább meghatározza.

Az attitűdök, a gondolatok és hitrendszerek kapcsolatban állnak különböző, a test egyes részeihez vezető energetikai útvonalakkal. A gondolatok energiája által indukált, a meridián áramlásban bekövetkezett energetikai változások fokozatosan hatást gyakorolnak egész fiziológiánkra. 

 A zavar energetikailag a meridiánokban van kódolva. A kód alapjául szolgáló gondolatminták tanult és elfogadott hitrendszerek, attitűdök és értékrendszerek eredményei.

Gyakran ismételt gondolataink, cselekedeteink, érzelmeink által vezérelt rezgésszint, vagyis az általuk kibocsátott energia tehát visszahat a testünkre és a meridián rendszerünkön keresztül hatást gyakorol testi működésünkre is, akár betegségek megnyilvánulásában.

Dr Hawkings felfedezéseire és módszerére támaszkodva R. K. Ebert, PhD a meridián-energiát megváltoztató formulákat fedezett fel, amelyek eltávolítják mind a tüneteket, mind az adott rendellenességért felelős energia-mezőt. 

 

Az AFT (Attractor Field Technika) segítségével befolyásolhatjuk a meridiánok energiamintáit a meridiánpontok stimulálásával, meghatározott pontok meghatározott sorrendben történő ütögetésével, az akupunktúrás pontok aktiválásának az agyra kifejtett hatását használva a gyógyító hatás elérése érdekében, így tehát a fentiekben kialakult negatív energiaspirálokat tudjuk oldani!

HA SZERETNÉL MEGISMERKEDNI AZ AFT MÓDSZERÉVEL, KERESS BIZALOMMAL