Készen állsz visszatalálni önmagadhoz és végre azt az életet élni, amire igazán vágysz?

Egyensúly körömcipőben gyakorlatorientált online női klub tudatos, fejlődni vágyó, ambíciózus, értelmiségi nőknek

Egyensúly körömcipőben?

Egyensúlyban lenni a női szerepeinkkel és közben megélni a harmóniát? Egyensúlyban lenni a siker és a gondoskodás terhe alatt, összeegyeztetni a karriert és a magánéletet? Időt szánni magunkra és megélni a nőiességünk miközben dolgozó nők, háztartást vezető asszonyok, vagy épp a gyermekeink anyukája vagyunk?

Ismerős kérdések és ismerős helyzetek neked is?​​

Az Egyensúly körömcipőben egy olyan online program, ami értünk, nőkért van, ami segít megtalálni az egyensúlyt az életünkben, a női szerepeinkben, akár független nőként vagy épp több gyermekes anyaként… Mert ez a program rólunk, nőkről, a belső tüzünkről, a vágyainkról, a megfelelési kényszerünkről, a maximalizmusunkról és mindezek megértéséről szól. 

-Hajszolod a napjaid és igyekszel mindent kézben tartani, miközben összecsapnak a fejed felett a hullámok?

-Mindig valamit vársz, ahelyett, hogy megélnéd az adott pillanatot?

-Megfelelni vágyás, kötelességek és vélt vagy valós elvárások töltik ki a mindennapjaid?

-Hagyod, hogy egy újabb feladatot, egy újabb projektet is a nyakadba akasszanak, miközben már így is a munkáról szól az életed?

-Netán mindenkit kiszolgálsz és amikor a család már lepihent, Te még akkor indítod a második, harmadik, sokadik műszakod? És mindemellé bűntudat is párosul, hiszen alig vagy jelen a szeretteid életében?

VAGY

-Nyugalomban, egyensúlyban, tudatosan, a jelenben éled meg a mindennapjaid? 

-Rend uralkodik az életedben, megvan a napi rutinod, amiben mindent tökéletesen a helyén van, de az sem zökkent ki, ha épp közbeszól valami? 

-Tudatos vagy, rendezett és összeszedett?

-Van időd mindenre amit szeretnél?

Ha a válaszod az utóbbi, akkor engedd meg, hogy szeretettel gratuláljak neked, mert TE BIZONY MÁR ÉLSZ, mert amit felépítettél magadnak, amit elértél az hatalmas eredmény,
TE MÁR MEGCSINÁLTAD!!!

Ha azonban Te is inkább túlélsz, mintsem élsz, akkor mostanra már talán meg is fogalmazódott benned a gondolat, az érzés és talán elhatározássá is erősödött a vágy, hogy változásra van szükséged!

Hidd el, tudom milyen érzés, mert én is átéltem, én is szembe néztem önmagammal és én is meghoztam ezt a döntést. Éppen ez az út az, amely hatására létrehoztam ezt a Mentor Programot, amelyben benne van minden megélésem, minden megtapasztalásom, minden könnycseppem és minden mosolyom. Benne van a szakmai tudásom, benne vannak azok az eszközök, melyekkel nők sokaságának segítettem már visszatalálni önmagukhoz és benne van a félelem és a szeretet közötti választás lehetősége is.

Az, hogy Te mit hozol ki ebből, az már rajtad áll! Mered a szeretetet választani és megtenni önmagadért nehéz és fájdalmas lépéseket, hogy aztán azt a felszabadult és boldog életet élhetsd, amire mindig is vágytál vagy a félelmet választod, ami a rossz, de már ismerős helyzetekben tart…

Hogyan döntesz? Megteremted az egyensúlyt a körömcipődben vagy inkább mezítláb lépdelsz tovább az életed kifutóján?

Miért éppen én és miért az Egyensúly körömcipőben program? 

Mert a saját és klienseim megélése alapján pontosan tudom, hogyan tudjuk megteremteni az életedben az egyensúlyt!

És mert egyedülálló módon a segítői terület jelentős részét képviselem egy személyben:
Országos Kórházi Főigazgatóság által kiadott működési engedéllyel rendelkező professzionális természetgyógyász kineziológusként abban támogatlak, hogy megdolgozzuk a régi traumáid, az elakadásaid okát, megtanuljuk az elengedést.
Megoldásközpontú coachként (Life & Business Coach, Mindfulness Coach, Nőiség-Anyaság Coach valamint Karrier Coach végzettséggel rendelkezem) pedig az erősségeidre építkezve teremtünk meg számodra egy magasabb tudatossági szintű életet és felszínre hozzuk azt a gyönyörű Nőt, aki ott él benned most is, csak nem tud, nem mer megmutatkozni.
És leginkább azért, mert én is megjártam a saját utam, mert pontosan tudom, hogy miről beszélek:
Világ életemben a megfelelési kényszer és a bűntudat vezérelte a működésem. Mindenhol és mindenkinek igyekeztem megfelelni, szolgáltam a körülöttem lévőket,
Ha bármikor, bárkinek nem-et mondatam, akkor pedig a bűntudat marcangoló csapdájában találtam magam.
Fájdalmas és kemény önismereti munka volt, mire rájöttem, hogy mi a motorja ennek a működésnek bennem és még nehezebb folyamat volt megtanulnom és alkalmaznom azt, hogy fontos legyek magamnak annyira, hogy tudjam a saját igényeim előre sorolni. Bűntudat nélkül.
Azt tudom mondani, hogy minden fájdalmas felismerés, minden nehezen meghozott döntés, minden könnycsepp megérte, mert felbecsülhetetlen érzés megélni azt a szabadságot, amelyben a saját igényeim szerint élhetem az életem… boldogan!

Itt az idő és a lehetőség, hogy olyan nővé vállj, akiről már régóta álmodozol

 • Olyan nő lehetsz, aki ismeri önmagát, aki tisztában van azzal, hogy hogyan működik és ennek mi a mögöttes oka ezáltal tudatosan tudja élni az életét.
 • Olyan nő lehetsz, aki kézben tartja az életét, aki határozott és céltudatos
 • Olyan nő lehetsz, aki nem csak éli, hanem meri megélni az életét
 • Olyan nő lehetsz, aki meri önmagát választani
 • Olyan nő lehetsz, aki elfogadja és szereti magát, aki megengedi magának az önszeretetet, az öngondoskodást
 • Olyan nő lehetsz, aki példa értékű a környezete, a gyerekei számára

Egyszóval itt a lehetőség, hogy csodálatos, érett nővé válj, aki vállalja a felelősséget a saját életéért?

Egyensúly körömcipőben gyakorlatorientált online mentor program

Egy klub, ami a „titkos barlangunk” ahol mi, tudatos, fejlődni vágyó, ambíciózus nők találkozunk, kapcsolódunk, megismerjük önmagunkat és fejlődünk.

Havonta gyakorlatorientált mesterkurzusok, a hozzájuk kapcsolódó munkafüzettel. Egyedülállóan mély tudásanyag, bizonyítottan hatékony feladatok, gyakorlatok és tematikusan összeállított önismereti munkafüzet a nőket érintő leggyakoribb proglémákról.

A Motiváció oldalon inspiráló idézetekkel, gondolatokkal, gyors tippekkel segítelek átlendülni a mindennapok nehézségein, más nézőpontból látni a helyzeted.

Megerősítő gyakorlatok, feladatok, amelyeket beépíthetsz a napi rutinodba, amelyek segítenek az önismereti utazásodon.

Videótár a korábbi előadásokkal, hogy bármikor vissza tudj kanyarodni a feldolgozott témáinkhoz, ha szükségét éreznéd.

Havi online női mentoring:meditációval és havi témához kapcsolódó kérdésekkel, megélésekkel.

Kihívások, workshopok

Zárt facebook csoport:A hol bármikor együtt lehetünk, ahol bármikor megoszthatjuk egymással a gondolatainkat, a kérdéseinket, az érzéseinket.

Elvonulások, önismereti táborok: Lehetőség a személyes kapcsolódásra, miközben a közösség megtartó és támogató erejével tudunk még mélyebben szembe nézni és megküzdeni a démonainkkal, mindezt 20% kedvezménnyel.

Kedvezmény személyes konzultációkra: A klub tagjaként 20% kedvezményben részesülsz a személyes konzultációk, ülések árából.

Témák a teljesség igénye nélkül, amelyekkel garantáltan találkozhatsz a klubban:

Induljunk el az önismeret útján: Ki vagyok én és hol állok most az életemben? 

Önismereti feladatokon keresztül nézzük meg, hogy ki vagy Te most és ki is vagy valójában. Megnézzük, hogy hol állsz most az életedben, hogy az életed mely területein vagy elégedett, boldog és hol szeretnél változást.  Ránézünk a hitrendszereidre és megnézzük, hogy milyen az alap gondokodási módod.

Erőforrások feltérképezése

Izgalmas tesztekkel, önismereti feladatokkal tárjuk fel a külső és belső erőforrásaid. Megvizsgáljuk milyen tulajdonságainkon szeretnénk változtatni és megkeressük ehhez a megfelelő eszközöket. Szembe nézünk a félelmeiddel és aggályaiddal és kreatív eszközökkel semlegesítjük azokat

Célok meghatározása

Ha már tiszta képünk van önmagunkról, az életünkről, meg tudjuk fogalmazni, hogy hol szeretnénk első lépésként változtatni. Megnézzük, hogy milyen eszközök állnak ehhez a rendelkezésünkre és hogyan tudunk a leghatékonyabban változást generálni az életünkben.

A láthatatlan erő, ami irányít: Hitrendszerek feltérképezése 

Megnézzük, hogy melyek azok a hitrendszerek, amelyek akár észrevétlenül is irányítják az életünket. Meghatározzuk, hogy ezek honnan származnak és átprogramozzuk, felülírjuk ezeket.

Hogyan szerets jól magad: Öngondoskodás és önszeretet

Holisztikus szemlélettel nézzük meg, hogy mit jelent számodra az öngondoskodás, hogy Te mit teszel meg magadért. Figyelmet fordítunk a testedre, lelkedre és szellemi fejlődésedre egyaránt. Megtanuljuk, hogyan tegyük a mindennapi élet részévé az önmagunkról való gondoskodást.

Önbizalom

Megnézzük, hogy az életed mely területén vagy önbizalommal telt és mely területein van szükséged támogatásra. Feltérképezzük, hogy mi az oka az önbizalomhiányodnak és rengeteg olyan technikát tanulunk meg, amelyekkel könnyedén növelheted az önbizalmad.

Női minőségünk megélése

Két hónapon át a nőiség, a női minőség megélése lesz a téma. Dolgozni fogunk a nőiség jelentésével, a hozzá kapcsolódó paradigmákkal, elvárásokkal.  Dolgozunk a családi mintáinkon, a női energiaegyensúlyon és a nőiség – anyaság egyensúlyán.

Megfelelési kényszer és a hozzá kapcsolódó szorongás

Beazonosítjuk, hogy mi áll a megfelelési kényszered hátterében és megdolgozzuk ezeket az okokat. A gyökérokok feloldásával a megfelelési kényszerhez kapcsolódó szorongás is oldódik.

Stresszkezelés és mindfulness

Feltérképezzük, hogy az életed mely területein stresszelsz, milyen szerepkonfliktusaid vannak. Számtalan gyakorlattal és mindfulness technikával ismerkedünk meg, amelyek a napi rutinba építve illetve szükség esetén, gyorssegélyként is bevethetőek.

Idő management

Megnézzük, hogy mi minden tölti ki az életed, a mindennapjaid és megkeressük a számodra leginákbb megfelelő megoldást arra, hogy kezedbe vedd az életed irányítását és legyen időd mindenre, amire szeretnéd.

Karrier körömcipőben

Megnézzük, hogy munkád vagy hivatásod van-e, hogy a megfelelő helyen vagy-e. Megvizsgáljuk, hogy van-e szükség változásra a karriered, a munkahelyed kapcsán és végig vesszük a karrierváltás lépéseit, fontosabb állomásait.

Kiégés

Megnézzük, hogy melyek a kiégés jelei és feltérképezzük, hogy van-e olyan területe az életednek, ahol a kiégés veszélye fenyeget, esetleg már benne vagy a folyamatban. Megtanuljuk azokat a technikákat, amelyek segítenek a folyamat megelőzésében, visszafordításában.  

Vállalod a felelősséged a saját életedért? Kezedbe veszed végre az irányítást?

Ha a válaszod IGEN:

 • Megérted a működésed mögött rejlő okokat és képes leszel változtatni
 • Megtalálod a belső erőd, a belső tüzed, amitől képes leszel tűzön – vízen át megküzdeni önmagadért, a céljaidért
 • Egyensúlyba kerülsz önmagaddal
 • Rendezett, harmonikus életet tudsz magadnak kialakítani
 • Képes leszel higgadtan, átgondoltan reagálni a nehéz helyzetekben

Ha úgy érzed, elakadt az életed, ha úgy érzed, hogy mindig ugyanabba a hibába esel, ha van olyan területe az életednek, amit nem tudsz uralni, ami téged irányít, ahelyett, hogy Te irányítanád ÉS elhatároztad, hogy ezen változtatsz, de keresed a megfelelő eszközöket, a támogatást, akkor jó helyen jársz…
Itt vagyok és támogatlak, hogy megküzdj a „démonjaiddal”, hogy feloldd a blokkjaidat – csak be kell ismerned önmagad előtt, rám kell bíznod magad és meg kell engedned nekem, hogy vezesselek az úton, miközben velem utazol. Mert egy olyan önismereti utazásra hívlak, ahol a tudatalattid lesz a túravezető, ahol minden megtett kilométer rólad szól majd és az út végén már más emberként fogsz madara tekinteni.

Hogyan működik a klub?

Regisztráció és az első havi klubtagsági díj kiegyenlítését követően hozzáférést kapsz a klub zárt felületéhez, ezzel elérhetővé válik számodra az adott hónap anyaga és a korábbi hónapok anyagai egyaránt. 

A zárt facebook csoportban lévő gyűjtőposzthoz tudod az adott hónaphoz tartozó kérdéseid beírni, amelyek a csoportban illetve a női kör találkozókon kapsz választ. 

Minden hónap közepén tartunk egy online női mentoring találkozót, ahol átbeszéljük a havi témával kapcsolatos kérdéseket, elakadásokat és a témához kapcsolódó meditációval zárjuk a találkozónkat. A női kör találkozók felvételei minden tag számára elérhetőek lesznek.

Emellett olyan segítőkkel ismerkedhetsz meg és hallhatsz előadást, akik a saját területük kiemelt szakértői.

0 %
gyakorlatorientált eszköztár
0 +
elégedett nő
0 %
ítélkezésmentes közeg
0 év
tapasztalat

Csatlakozz te is!

Pénzvisszafizetési és elégedettségi garanciával

Nézd meg újra, hogy mennyi mindent kapsz ezért az árért Egyensúly körömcipőben program tartalma:

 • Átfogó, gyakorlatorientált önismereti workshop, mesterkurzus, a mindenkit érintő, legfontosabb problémák feldolgozására, hogy ha nincs lehetőséged személyes kapcsolódásra külső segítővel, akkor is tudj fejlődni.
 • Több órányi videós anyag feladatokkal, gyakorlatokkal, hogy biztosan megértsd a működésed és tudj változtatni azon.
 • Tematikusan összeállított önismereti munkafüzet a hónap témájához a mélyebb megértés és személyes fejlődés támogatásáért.
 • Motiváló, inspiráló idézetek, gondolatok, gyors tippek, melyek segítelek átlendülni a mindennapok nehézségein, más nézőpontból látni a helyzeted. Gyorssegély, amelyet bármikor előkaphatsz, ha szükséged van egy kis támogatásra.
 • Megerősítő gyakorlatok, feladatok, amelyeket beépíthetsz a napi rutinodba, amelyek segítenek az önismereti utazásodon.
 • Havi online találkozók, ahol átbeszéljük a kérdéseid, megéléseid és közös meditációval is ráerősítünk az önismereti munkádra
 • Kihívások, melyek a fejlődésed erőteljesebb előremozdulását támogatják.
 • Zárt facebook csoport, ahol mi nők a saját kis közösségünkben egymást támogathatjuk.
 • Rendszeres szakértői előadások, hogy más, a szakterületükön kiemelkedő segítőktől is tanulhass.
 • 20% kedvezmény az ülések árából, ha úgy érzed, hogy személyes támogatásra van szükséged.
 • 20% kedvezmény a jelenléti workshopok árából, hogy a személyes együttlét energiáját is meg tudd tapasztalni.
 • 20% kedvezmény a táborok, elvonulások árából, hogy a bulikból se maradj ki
Elérhető ár

Egyensúly körömcipőben online önismereti klub

A mesterkurzusok és egyéb anyagok kiemelkedő minősége mellett, ennek a kivételesen kedvezményes árnak a célja, hogy olyan nőknek is tudjak érdemben segíteni, akiknek nincs lehetőségük személyes konzultáción részt venni egy szakemberrel.
6900Ft /hó
 •  

Nem vagy biztos benne, hogy tetszeni fog a klub?

Semmi baj, erre is van megoldásom! Csatlakozz hozzám, hozzánk és próbáld ki a klubot.  Amennyiben  a regisztrációt követő 10 napon belül jelzed számomra, hogy meggondoltad magad és mégsem szeretnél klubtag lenni, akkor visszautalom számodra a teljes havi tagdíjad! Ez a lehetőség csak egyszer vehető igénybe, vagyis ha törlöd a profilod és újra regisztrálsz, akkor már nem tudsz ezzel a lehetőséggel élni.