Diffúzorok

A termékek árai a csatolt árlistában találhatóak, melyek tartalmazzák a Young Living által közvetlen felhasználóink számára kínált maximális, 24%-os kedvezményt. 

A Young Living termékek rendeléséhez keress bizalommal. Amennyiben magad intéznéd a rendelést, segítség nélkül, úgy az alábbi linken tudsz regisztrálni:  

Sweet-aroma-diffuzor

Sweet Aroma Ultrasonic Diffuser

Készítsen saját boldog szentélyt ezzel a kompakt Sweet Aroma diffúzorral, amely a lakása tökéletes kiegészítője lehet és emellett kis helyen is elfér. Ez a felhő kék diffúzor fonott mintával rendelkezik, tíz világítási opcióval, amelyek bármilyen hangulathoz megfelelnek, új életet adva a helyiségnek. Élvezze az aromás jegyek harmóniáját, két diffúziós mód közül választva, akár nyolc órán keresztül az optimális nyugalom érdekében. A diffúzor mellé egy 5 ml-es Citrom illóolajat kap ajándékba.

Dewdrop-diffuzor

Dewdrop Diffuser

A Young Living Dewdrop Diffuser aroma diffúzor, párásító és porlasztó egy egyszerűen használható termékben. Egyedi tervezésű, akár négy órás folyamatos diffúzióval és automatikus kikapcsolással. A visszafogott fény elegáns hangulatot ad otthona vagy irodája számára, miközben a levegőt az illóolajok csábító illatával tölti fel. .
A diffúzor mellé 5ml Levendula és 5ml Citrus Fresh illóolajat kap ajándékba.

Feather-The-Owl-Ultrasonic-Diffuser

Feather The Owl Ultrasonic Diffuser

Feather the Owl, a legkedvesebb diffúzor. Kapcsolja be gyermekeinek minden éjjel, vagy adjon energiát a játékhoz ezzel a multifunkciós diffúzorral, mely párásító, aroma diffúzor, éjszakai fény és fehér zaj gépe egyben! 

Könnyen kezelhető, többszörös diffúziót kínál, 10 különféle LED-es fényszóróval és 5 fehér-zajos hang-opcióval:

  •  Három futási mód az aromás élmény testreszabásához: A magas üzemmód folyamatosan körülbelül 5-6 órán keresztül működik, az alacsony üzemmód folyamatosan körülbelül 8 órán keresztül, az időszakos üzemmód körülbelül 10 órán keresztül működik – 1 perc be, 1 perc kikapcsolva. 
  • Beépített hangszórója öt különböző hangvariációval szolgál: eső, madarak, óceánhullámok, ventilátor és altatódal. 
  • Tíz különböző LED-es opció bármilyen hangulathoz.

 Az éjszakai fény és a fehér zaj a diffúzor módjától függetlenül működik. Minden diffúzorhoz 5 ml-es üveg Levendula illóolajat kap ajándékba.

A diffúzor mellé 5ml Levendula és 5ml Citrus Fresh illóolajat kap ajándékba.

Aria Diffúzor

A Young Living Aria ultrahangos diffúzor egyedülálló, stílusos módja annak, hogy az illóolajok előnyeit otthonában vagy munkahelyén élvezhesse. Ez a vonzó diffúzor egyesíti a diffúziós technológia legújabb technológiáját és számos hasznos funkciót. A mellékelt távirányító segítségével nyugtató, beépített hangok közül választhat, vagy élvezheti a tarka LED-es lámpák által varázsolt hangulatot. A beépített hangszórókkal csatlakoztathatja saját személyes zenei eszközét, és élvezheti a választott zenét. 

A diffúzorhoz 5ml Citrom és 5ml Borsmenta olajat kap ajándékba.

Desert-Mist-diffuzor

Desert Mist diffúzor

A Desert Mist diffúzor párásítőként, porlasztóként és aroma-diffúzorként működik egyetlen egyszerűen használható termékben, és többféle beállítást kínál – magas, alacsony és szakaszos üzemmódban – otthonának vagy irodájának akár 10 órányi aromaterápiának bitosítására. 10 LED-es színű világítási opcióval rendelkezik, beleértve egy csábító gyertyaszerű villogási módot, így bármilyen hangulathoz használhatja.

Az illóolajok diffúzálása tökéletes módszer a kikapcsolódásra, az illatok élvezésére, valamint a béke és a harmónia teljes légkörének megteremtésére.
Három futási mód a testreszabható élményhez:
A magas üzemmód körülbelül 5 órán keresztül folyamatosan működik
Az alacsony üzemmód kb. 8 órán át folyamatosan működik
Az időszakos üzemmód (1 perc be / 1 perc kikapcsolva) körülbelül 10 órán keresztül működik
A diffúzor 11 különféle fénybeállítása ki- vagy bekapcsolható, a diffúzor funkciójától függetlenül.
A diffúzorhoz 5 ml Citronella és 5 ml Narancs olajat kap ajándékba.

Lantern Diffuser

A Latern diffúzor lakása dekorációja mellett a kellemes hangulat megteremtéséről is gondoskodik.  Meleg és barátságos meghívó a vendégek számára, ez a lenyűgöző lámpa formájú diffúzor, mely minden helyiséget átalakít, a kedvenc illóolajok illatával áthatolva a levegőt.

Hosszabb futási idővel és 11 fényfunkcióval (beleértve a csábító gyertya-villogási módot)  a Latern diffúzor tökéletes választás, párásítóként és porlasztóként is funkcionál, és az egyik legsokoldalúbb diffúzor, amelyet a Young Living kínál. Magas üzemmódban 5 órán keresztül folyamatosan, alacsony üzemmódban pedig 8 órán keresztül folyamatosan működik, míg 10 órán keresztül – 1 perc be, 1 perc kikapcsolva – szakaszos üzemmódban működik.

A diffúzorhoz 5ml Levendula és 5ml Citrus Fresh olajat kap ajándékba.

USB diffúzor

Élvezze kedvenc illóolajait, bárhol – bármikor a Young Living USB párologtatóval. Párologtassa az olajokat laptopján, autójában ezzel a mobil, kompakt és csendes működésű eszközzel. Gőzbeállítási intervallumok: 10, 30 vagy 60 másodperc.

Car-Vent-diffuzor

Car Vent diffúzor

Élvezze vezetés közben is a Young Living illóolajok édes illatát a Car Vent diffúzorral! Ez az egyszerű, elegáns diffúzor – rózsa, aranyban vagy szürke színben – olajszívó pamut párnákat és a légkondicionálóból vagy szellőzőnyílásokból áradó hőt felhasználva tölti meg autóját az illóolajok aromájának előnyeivel.

Használjon Stress Away olajat csúcsforgalomban, narancs olajat reggelenként és borsmenta olajat az éjszakai vezetés közben.