BLOG

Itt olvashatsz különböző természetgyógyászati eszközeimről szóló cikkeket, érdekességeket, hasznos tanácsokat, tippeket, melyeket mindennapjaid során alkalmazhatsz, hogy egészségesebbé és harmónikusabbá varázsold önmagad és környezeted.

csaladi-sors
Kineziológia

Előre elrendelt sors

Már a kineziológiai tanulmányaim előtt is sokat foglalkoztatott az a kérdés, hogy vajon tényleg meg van-e írva a sorsunk, vagy a döntéseink eredményeként mi magunk választunk megannyi sorslehetőség közül.

Tovább olvasom »
megfelelesi kenyszer
Kineziológia

A megfelelési kényszer fogságában

Biztosan mindannyiunkkal előfordult már, hogy valamit azért tettünk vagy nem tettünk, hogy a férjünk, feleségünk, gyerekeink, szüleink, családunk vagy bármely számunkra fontos vagy még csak fontosnak sem mondható személyek valós vagy épp csak vélt elvárásainak megfeleljünk.

Tovább olvasom »
ejszakai-bepisiles
Aromaterápia

Éjszakai bepisilés

A szobatisztaság elérésének kora nagyon széles tartományban mozog, de az esetek többségében 4-5 éves korra megtörténik. A folyamat fokozatosan, többnyire a nappali, majd az éjszakai szobatisztaság kialakulásával történik, esetenként könnyedén, máskor nehezebben és lassabban.

Tovább olvasom »
felelos-eletmod
Életmód

A mi életünk, a mi felelősségünk

A korom előrehaladtával, a gyermekünk születésével egyre fontosabbá válik számomra, számunkra, hogy egészségesen éljünk, egyre nagyobb figyelmet fordítunk arra, hogy milyen környezetben élünk.

Tovább olvasom »