Megoldásfókuszú coaching, mentoring valamint kineziológiai csomagok

A klienseimmel folytatott több éves munkatapasztalatra építve kirajzolódott előttem, hogy a legtöbb ember a bűntudat, a megfelelési kényszer és az ehhez kapcsolódó maximalizmus, a szerepei közötti örlődés, a negatív gondolati spirál valamint az elszenvedett traumák, fájdalmas helyzetek okozta nehézségekkel küzd.

Szívügyem és célom, hogy minél több embert segítsek hozzá ahhoz a felszabadult élethez, amelyben meg meri élni a saját igényei szerinti életet a környezetének történő megfelelés helyett. Ez a cél motivált arra, hogy kedvezményes csomagokkal, időszakos akciókkal támogassam a klienseimet, egyéni konzultációk, online workshopok és előadások formájában.

Ajánlatok

Merj lépni! Karrierváltó online program

A piacon elérhető egyik legkomplexebb, önismereten alapuló, megoldásfókuszú programmal készültem a számodra, melyben rengeteg feladaton, nézőpontváltáson keresztül segít hozzá, hogy megtaláld a képességeid és vágyaid alapján leginkább hozzád illő munkát és sikeresen elindulj a megvalósítása irányába.

Tovább olvasom »
Ajánlatok

VÁLTS! 66 napos online coaching kísérés a céljaid eléréséhez

Életmódváltó program a céljaid eléréséhez!
Egy olyan programmal készültem számodra, mely alatt feltérképezzük, hogy az életed mely területén szükséges változásokat bevezetned, pontosan meghatározzuk, hogy hova szeretnénk eljutni a közös munka alatt, majd megtervezzük a cél eléréséhez szükséges lépéseket és együtt, kézen fogva elindulunk a céljaid megvalósításához!

Tovább olvasom »

Felkeltette érdeklődésed valamely szolgáltatásunk?