Merj lépni! Karrierváltó online program

A piacon elérhető egyik legkomplexebb, önismereten alapuló, megoldásfókuszú programmal készültem a számodra, melyben rengeteg feladaton, nézőpontváltáson keresztül segít hozzá, hogy megtaláld a képességeid és vágyaid alapján leginkább hozzád illő munkát és sikeresen elindulj a megvalósítása irányába.

Már nem elégít ki a mostani munkád, esetleg már a kiégés fázisában vagy és úgy érzed, elég volt az alkalmazotti létből, szeretnél végre önmagad főnöke lenni?
Szeretnéd a saját vállalkozásod felépíteni, de nem tudod hogy fogj hozzá?
Váltanál, de eddig nem merted megtenni mert nem tudtad hogyan vágj bele?

Eddig otthon voltál a gyerekekkel, de most elérkezett az idő, hogy visszatérj a munka frontjára, de nem tudod, hogy hova és hogyan?

Ha úgy érzed, nehezedre esik nap – mint nap bemenni és dolgozni, ha a vasárnapok már szorongással telnek a hétfői munkanap miatt, ha már nem azt adja a munkád, amire szükséged lenne?

Napjaink nagy részét a munkahelyünkön töltjük így kifejezetten fontos, hogy ezt milyen minőségben éljük meg, mennyire tesz boldoggá bennünket, mennyire egyeztethető össze a családi életünkkel és mennyire tudjuk kiélni benne magunkat.

A piacon elérhető egyik legkomplexebb, önismereten alapuló, megoldásfókuszú programmal készültem a számodra, melyben rengeteg feladaton, nézőpontváltáson keresztül segít hozzá, hogy megtaláld a képességeid és vágyaid alapján leginkább hozzád illő munkát és sikeresen elindulj a megvalósítása irányába.

Ha rám bízod magad, 4 alkalom áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy:

Önismereti feladatokon keresztül feltérképezzük, hogy hol állsz most az életedben és hova szeretnél eljutni, meghatározzuk mely területen lenne érdemes új karriert kezdened.

Megnézzük mik az erősségeid, milyen képességeid vannak, amelyeket kamatoztatni tudsz majd a karrierépítés során

Megfogalmazzuk a „miérted”, a Te igazi belső mozgató rugód és a „hogyanod”, azaz, hogy milyen módon nyiss önazonosan a „vevőid” felé.
Meghatározzuk a céljaid és azok eléréséhez szükséges akciótervet

Iránymutatást és ösztönzést kapsz ahhoz, hogyan készülj fel a váltásra, vállalkozás indítására, saját élményű karrierváltás alapján

Az online munka az ingyenesen letölthető zoom platformon történik, hetente egy alkalommal, egymást követő 4 héten át.

3+1 alkalmas online program és a programhoz tartozó munkafüzet eredeti ára 80.000Ft, de most szuper kedvezményes bevezető áron, mindösszesen 35.000Ft-ért elérhető!

Jelentkezz az Ajánlatok oldal alján lévő űrlap kitöltésével és megbeszéljük a részleteket!

Tarts velem az ország bármely pontjáról és induljunk el együtt az új karriered irányába.
Balla-Sebők Ágnes Természetgyógyász Kineziológus, Coach Kineziológus, Természetgyógyász Fitoterapeuta, Okleveles Rajzvizsgálati Szakértő, Kapcsolati és Életmód Tanácsadó, Young Living márkapartner www.ballaegeszseghaz.hu

Amennyiben segítségre van szükséged, keress bizalommal!

Bejegyzések:

- FELIRATKOZÁS -

Amennyiben szeretnél értesülni további cikkeimről, iratkozz fel hírlevelemre email címed megadásával: