gyermek-beteg-megelozes

A mi gyermekünk, a mi felelősségünk!

BECSENGETTEK! Megkezdődött az iskola és az óvoda, a gyerekek újra közösségbe mennek a nyári pihenés után.

Dr. Póta György, a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke felhívta a figyelmet arra a tényre, hogy a bölcsőde- és óvodakezdés, az iskola indulása, csúcsidőszaknak számít a háziorvosi rendelőkben. Szeptemberben mindössze két hét alatt a duplájára nő a forgalom a rendelőkben hiszen a közösségbe belépő vagy visszakerülő gyerekek egymásnak adják át a különböző fertőzéseket és vírusokat.

Az alábbi Young Living termékek a gyermeki szervezet egészséges támogatói lehetnek az óvodai, iskolai időszakban:

Napi rutin támogatására:

Citrom olaj: A reggeli készülődés idején javallott párologtatni, mivel energizál, felkészíti a lurkókat a napra és nem mellesleg élénkíti a figyelmet.

Thieves (víz nélküli) folyékony kéztisztító: A megérkezés utáni, evés előtti kéz higiéniájának biztosítására.

Purification olaj: Vattára cseppentett Purification olaj a tornazsákba téve semlegesíti edző ruhák használatát követően megjelenő nemkívánatos szagokat.

AromaEase olaj: A játékot követően az AromaEase olaj diffúzorban párologtatva nyugtató környezetet biztosít a tanuláshoz.

Vetiver, Levander és Cedarwood olaj a csuklóra dörzsölve vagy diffúzálva segíti a koncentrációt, támogatólag hat a tanulásban.

Raven olaj: Egy – két csepp a párnára nyugodt és pihentető alvást biztosít, hogy a kis harcosok kipihenten, a következő napi feladatokra felkészülten ébredjenek

Egészség megőrzésére:

Thieves olaj: Az olaj csecsemőmirigyre masszírozva csodálatos immunerősítőként hat. Mint tudjuk a Thieves olaj a vírusölő, antiszeptikus, antibakteriális és fertőzésellenes olajok legcsodálatosabbika.

Purification olaj: A csoportszobák, tantermek légterének tisztítására kiválóan alkalmas. Diffúzálva tiszítja a levegőt, megvéd a légtérben lévő vírusoktól, baktériumoktól.

R.C olaj: Meghüléses megbetegedések esetén kiválóan alkalmazható, emellett enyhíti a megfázás, a hörghurut, a torokfájás, az arcüreggyulladás, a köhögés és a légúti dugulások tüneteit.

Balla-Sebők Ágnes Természetgyógyász Kineziológus, Coach Kineziológus, Természetgyógyász Fitoterapeuta, Okleveles Rajzvizsgálati Szakértő, Kapcsolati és Életmód Tanácsadó, Young Living márkapartner www.ballaegeszseghaz.hu

Amennyiben segítségre van szükséged, keress bizalommal!

Bejegyzések:

- FELIRATKOZÁS -

Amennyiben szeretnél értesülni további cikkeimről, iratkozz fel hírlevelemre email címed megadásával: